nova bankaniNova banka, u saradnji sa kompanijom Mastercard, organizuje nagradnu igru za sve korisnike Super Nova debitnih i kreditnih kartica. Nagradna igra će trajati od 2. maja do 30. jula ove godine. Svakom transakcijom plaćanja Super Nova karticama, u iznosu većem od 19,99 KM, korisnici kartica ostvaruju pravo učešća u nagradnoj igri.

Tokom prva dva mjeseca trajanja nagradne igre, Nova banka će nagraditi srećne dobitnike sa dva bicikla, dok je glavna nagrada automobil Toyota Aygo. Izvlačenje glavne nagrade održaće se 10. avgusta, u prostorijama Banke, a spisak srećnih dobitnika biće objavljen na stranici banke.

Super Nova beskontaktne (debitne ili kreditne) kartice, prilikom svake kupovine, pored učešća u nagradnoj igri, nude i mnoge druge pogodnosti. Posebna pogodnost za korisnike je sakupljanje bodova koje dodjeljuje Banka tokom svake transakcije plaćanja, kao i sakupljanje dodatnih bodova koje dodjeljuju partneri Kluba lojalnosti. Sakupljeni bodovi se pretvaraju u novčanu protivvrijednost koja se može iskoristiti prilikom plaćanja kod partnera Kluba lojalnosti. Ostale važne pogodnosti su odloženo plaćanje do 24 rate, bez kamate, kod partnera s kojima Banka ima sklopljen dodatni Ugovor o plaćanju na rate (važi za Super Nova kreditnu karticu), mogućnost priliva sredstava iz inostranstva direktno na karticu i besplatno SMS obavještenje o transakcijama.

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin